Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal til at købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første skridt på vejen til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med ladestanderen? Enten er man ”så heldig”, at man får den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man selv ud at erhverve den.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade en elbil. Hos Steen K. Pedersen A/S i Skive kan vi montere og installere din ladestander lige præcis der, hvor du har behov for det. Vi kører ud til hele Midtjylland – fra Mors mod nord til Holstebro og Viborg mod syd. Kontakt os på📱 97 52 23 00 eller 📧 kontakt@skp-el.dk.

Krav om autoriseret el-installatør til montering af ladestander

Det er ikke til at vide på forhånd for dig, hvordan el-installationerne er udenfor i dit hjem. Har du brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel, opsætning af en særlig ladestikkontakt eller installation af en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, uanset hvad, så skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med monteringen af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i hele Midtjylland, uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud til dig og kigger på dine nuværende el-installationer og sammen ser vi på dit behov, hvor vi efterfølgende giver en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger bl.a. Charge Amps – og du kan derfor også købe Charge Amps ladestandere igennem os, hvis du f.eks. skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle typer og slags af ladestandere, hvad enten de er købt gennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der står for monteringen af ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen skal være kraftig nok til at lade over længere tid, eksempelvis en hel nat.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, kan du kontakte os på 📱 97 52 23 00 eller 📧 kontakt@skp-el.dk . Vi hjælper dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

Du kan læse mere om vores ladestandere her!

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til sin elbil hjemme, kan det virke helt uundværligt ikke at have en i sommerhuset også. Vi opsætter flere og flere ladestandere i sommerhuse, fordi det bare er nemmere.

Hvis man f.eks. udlejer sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere og flere efterspørger, især fra udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med en nabo eller hvis man har to elbiler i familien, kan man oplade begge biler pĂĄ samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 📱 97 52 23 00 eller skriv en maill til 📧 kontakt@skp-el.dk og fortæl om dit behov og hvor du har brug for montering af en eller flere ladestandere.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 6 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00