EL-SALG i Skive – Hvidevarer, støvsugere, el-artikler – vi har det hele!

Som EL SALGs-butik fører vi også alt i hvidevarer. I butikken på Sdr. Boulevard 7 i Skive, finder du et stort udvalg af hvidevare, støvsugere, el-artikler, køkkenmaskiner og meget andet. Se vores store udvalg i hvidevare i butikken:

  • Køleskabe
  • Køle/fryseskabe
  • Ovne
  • Opvaskemaskiner
  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere

 

Du finder også alverdens små-el og el-artikler, som eksempelvis støvsugere, køkkenmaskiner, barbermaskiner og meget andet.

Her kan du se den aktuelle tilbudsavis fra EL SALG – og bestille dit valg gennem os (helt uden merpris).

EL-Salg ikon
Steen K Pedersen logo

Vi kan også stå for autoriseret montage og installation af dine hvidevarer (også selv, hvis de ikke er købt hos os). Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og står altid for rådgivning, montering, installation og service om nødvendigt. Tag fat i os på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk – vi står klar og ser frem til at hjælpe dig!

EL SALGS tilbudsavis

Som med Lysmesteren kan du købe dine hvidevarer og el-artikler online i EL SALG’s webshop. Her kan du vælge, at afhente dine bestilte varer hos os, din lokale butik i Skive.

I webshoppen finder du aktuelle tilbud på hvidevarer, elartikler, husholdningsartikler, lamper og personlig pleje produkter. Udvalget som forhandles er stort, både hvad angår sortimentet, men også antal af kendte, førende brands. Og som sædvanligvis er der altid en forlænget garanti på 4 år ved køb af EL-SALG sortimentet gennem os ift. de normale 2 år.

 

Er der noget helt specielt du søger, som f.eks. en udgået vare, så kan vi hjælpe med at bestille det hjem. Besøg os i butikken eller ring til os på ☎ 97 52 23 00 – vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 7 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00