Varmepumper med installation i Skive og omegn – få et godt tilbud

Varmepumpe – luft til luft – luft til vand og jordvarmepumpe – vi tilbyder autoriseret hjælp til det hele. 

Her hos Steen K. Pedersen A/S i Skive er vi specialister i varmepumper, og vi har flere autoriserede og erfarne rådgivere, installatører og KMO-montører, der står klar til at hjælpe dig.

Om det er installation og opsætning i private boliger, eller om det er store varmepumpeanlæg til industri og erhverv, så er vi klar til at rykke ud.

Vi har altid et godt tilbud på en varmepumpe med installation. Vi samarbejder med de største leverandører og producenter som Panasonic, Midea, Bosch, Mitsubishi og Daikin. Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Fordele ved en varmepumpe

  • Du sparer stort på din varmeregning
  • Du reducerer Co2-udslippet, og gør Danmark grønnere
  • Du kan trække installationslønnen fra i SKAT under håndværkerfradrag
  • Du får et sundere og bedre indeklima (luft til luft)

 

Varmepumpe med montering af autoriseret installatør og KMO-montør

Vi installerer både luft til luft, luft til vand varmepumper og væske til væske (bedre kendt som jordvarmeanlæg), og det er uanset størrelsen på den pågældende bygning.

Her hos Steen K. Pedersen A/S sender vi altid autoriserede installatører ud til opgaver med varmepumper. Vi har flere autoriserede KMO-montører, som både kører service, laver ny-installationer og reparationer.

 

Vi hjælper blandt andet med:

  • Autoriseret installation og montage
  • Service-eftersyn og vedligehold
  • Fejlfinding og reparation
  • Rådgivning om varmepumper
  • Ansøgning om energitilskud

 

Hvilken type og model af varmepumpe er bedst?

Valget af den rette type og model vil altid afhænge af behovet. Drejer det sig om en stor industribygning eller handler det om den bedste løsning i et parcelhus, så rådgiver vi derefter – og husk at vi gerne giver et uforpligtende tilbud.

Den mest energieffektive løsning

Hvad enten det er en luft til luft, luft til vand eller jordvarmepumpe, så er en varmepumpe en energireducerende løsning, da alle typer udnytter naturens energi. Så selvom varmepumpen bruger strøm, når den kører, er den stadig langt billigere i drift og bedre for vores miljø end eksempelvis oliefyr eller elvarme.

Spar op til 75% med en varmepumpe

En varmepumpe vil i gennemsnit spare dig et sted mellem 30 og 75% på varmeregningen. Det ligger i den høje ende, hvis du eksempelvis skifter fra elradiatorer eller oliefyr. Selve investeringen i pumpesystemet koster selvfølgelig lidt, men den er typisk tjent hjem inden for 3-5 år – og husk at en varmepumpe kan holde i op til 30 år, så efterfølgende bliver det en ekstremt billig varmekilde.

Sådan virker en varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer som vist på billedet. Varmepumpen kobles til dit centralvarmesystem, så du får varme gennem dine eksisterende radiatorer og dit gulvvarmesystem.

Denne type varmepumpe kan opvarme et helt hus – eller en virksomhed – uden andre supplerende varmekilder.

Pris for en luft til vand varmepumpe ligger fra ca. 80.000 kr. inkl. installation og tilslutning, og arbejdet udføres af vores autoriserede montører. Hertil får du bl.a. håndværkerfradrag for vores arbejdsløn og energitilskud i nogle tilfælde. Vi laver en komplet beregningsoversigt til dig, hvis du ønsker et tilbud.

Husk at vores tilbud er helt uforpligtende. Vi har konkurrencedygtige priser, og fører kun kvalitetstestede varmepumper af de bedste producenter.

Bedre indeklima med varmepumpe

En luft til luft varmepumpe giver bedre indeklima

Ud over at en luft til luft varmepumpe gavner din pengepung, så vil den helt sikkert forbedre dit indeklima væsentligt. Eksempelvis har en luft til luft varmepumpe et indbygget partikelfilter, der renser luften helt automatisk. En luft luft varmepumpe kan både køle og varme og er helt ideel til dit sommerhus.

Denne type varmepumpe er et stort hit i både almindelige parcelhuse, sommerhuse og efterhånden også hos mindre virksomheder og i industriproduktioner. Ikke mindst fordi investeringen er lille og ydeevnen stor, og så er der mange penge at spare på varmeregningen.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på varmepumpe med installation. Og husk at der også her er håndværkerfradrag for vores arbejdsløn.

Larmer og støjer en varmepumpe?

Der er mange der spørger, om en varmepumpe larmer meget. Nogle gør mere end andre modeller, men det mest gennemsnitlige svar vi kan give er, at de er mere støjsvage end en standard opvaskemaskine.

Serviceaftale på varmepumpe

Det er vigtigt, at din varmepumpe får service en gang årligt – det ordner vi også for dig. Vi er specialister i vedligeholdelse, og du kan derfor trygt overlade dit indeklima til os.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Varmepumper hos Steen K

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 12 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00