Data & it-installation

Stabile data- og kommunikationsløsninger – det kan du stole på!

Hos Steen K. Pedersen er vi specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation. Vi laver løsninger inden for data og kommunikation til private og erhverv i Skive, Viborg, Holstebro og omegn.

Mangler du en professionel installatør til at sikre dine data? Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Din lokale installatør og programmør

Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. Og de dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

 

Erhverv

Få dine kommunikationssystemer til at tale sammen! Din virksomheds Kommunikationsløsninger bør tale sammen. Det kan vi hjælpe dig med. Vi ved, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationssystemer.

Så spørg os, hvis du har brug for en bedre løsning.

 

Privat

Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse. Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. 

Data og kommunikation Skive

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

 

Kontakt

Kontakt os uforpligtende på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest! Så kan vi sammen finde den rigtige løsning for dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 8 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00