MIDEA luft/luft varmepumper

Midea varmepumpe go pris

Midea luft/luft varmepumpe og aircondition i et enkelt og stilfuldt design

Er du på udkig efter en varmepumpe til din bolig, sommerhus eller på arbejdspladsen? Med en luft luft varmepumpe fra Midea, får du en miljøvenlig, allergivenlig og energieffektiv varmepumpe i et elegant design. Varmepumpen har indbygget aircondition og kan med stor fordel både varme eller køle – her får du stor komfort til små penge!

Midea kampagneprisen gælder fra 18. september til 31. oktober 2019 – kontakt os i dag på 97 52 23 00

 

Midea Varmepumpen

falder naturligt ind i et hvert hjem med dens stilfulde og elegante design. Wifi-betjeningen gør samtidig, at du kan kontrollere temperaturen via din smartphone, mens du er på farten.

 

Energieffektiv varmepumpe (A+/A++)

En luft/luft varmepumpe omdanner luften til enten varme eller kulde og udnytter derfor naturens egen energikilde, og det er der både økonomiske og miljømæssige fordele ved. Du kan blandt andet spare på varmeregningen og nedsætte CO2-udslippet ved at erstatte de traditionelle olie- og gasfyr eller el-varmere.

 

Smart betjening

Forbind til wifi. Indstil temperaturen og start varmepumpen via appen – når som helst, hvor som helst. 

 

Forstyr ikke

”Forstyr ikke” funktionen sikrer, at varmepumpen stadig varmer mens du sover, men at lydtryksniveauet kun er på 20dB, hvilket er på tærsklen til, hvad der er hørbart. 

 

Allergivenlig

Pollenfiltre renser luften for pollen, støv og bakterier. Kun ren luft bliver sendt ud i huset og det giver et sundt indeklima. 

Midea varmepumpen er testet af Dansk Teknologisk Institut og står også på Energistyrelsens varmepumpeliste. Der er 3 års garanti på hele pumpen og 5 års garanti på kompressoren. 

 

Kontakt 

Hos Steen K. Pedersen er standard montering altid med i prisen – vi er specialister i varmepumper, og vi har flere autoriserede og erfarne rådgivere, installatører og KMO-montører til at montere din varmepumpe. Ring til os i dag på ☎ 9752 2300! 

 

Luft luft varmepumpe Skive

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 3 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00