Montering af ladestandere til erhverv i Skive

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos Steen K. Pedersen A/S er vi uddannet i montering af ladestandere, der er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere forekomme lidt besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi afregning af strømforbrug for hver enkelt beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi skræddersyer en løsning ud fra behovet i jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan Steen K Pedersen A/S hjælpe jer med at finde den mest optimale løsning til jeres situation.

Kontakt os i dag på 📱 97 52 23 00 eller ✉ kontakt@skp-el.dk og lad os sammen finde den bedste løsning for jer.

Ladestandere ved boliger i Skive

Fordelene ved at vælge os

Spar tid og penge

Spar penge pĂĄ ladestander
Som jeres lokale el-installatør klarer vi det hele for jer

Komplet løsning

Komplet løsning
V hjælper med alt fra rådgivning, produktvalg og montering

Enkelt og sikkert

Enkelt og sikkert
Vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheder, kommuner og andre offentlige instanser

 

Ladestandere i parkeingskælder i Skive

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladser bliver større og flere medarbejdere og kollegaer ser det som en gode, at muligheden for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen bliver stillet til rådighed. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejdere at få opladet deres el-biler på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den grønne retning mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at I tænker på den medarbejdergode det kan være.

Hos Steen K. Pedersen A/S i Skive står vi for jeres projekt – vi hjælper med rådgivning, installation, service og logistik i montering af ladestandere i jeres virksomhed.

Vi, hos Steen K. Pedersen A/S, ser et øget behov for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner og offentlige parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger stødt og hastigt, derfor kan det være en god ide at tænke fremadrettet og være på forkant med energirigtige løsninger i jeres virksomhed.

Afhængig af, hvor stor jeres virksomhed er, har I mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid ved samme ladeboks.

 

Vi finder en løsning sammen

Vi har erfaring med montering af ladestandere i hele Midtjylland og vi samarbejder med flere forskellige udbydere. Sammen med jer finder vi en skarp pris på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet plan og løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold, der er gældende på parkeringspladsen.

 

Hvad koster det at fĂĄ monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig økonomisk faktor, da det kan kræve, at der både skal graves og trækkes kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer afhængig af forholdene – afstanden fra el-tavlen til ladestanderne er afgørende.

Er I usikre på om dette kan lade sig gøre ift. jeres budget og ønsker, kommer vi gerne og ser på det uforpligtende. Kontakt os på 📱 97 52 23 00.

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere til erhverv – alt fra boligforeninger, p-huse, nybyggerier til et væld af forskellige virksomheder. Vi kan rĂĄdgive jer om den mest optimale løsning samt det praktiske i forhold til installationen og budgettet.

Vi hjælper jeres virksomhed med alt fra rådgivning til installation og oplæring i ladestanderne. I skal blot have styr på jeres behov og budget, vi klarer resten.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder med en række forskellige udbydere, som helt sikkert har en model til jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Afdæk hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at se pĂĄ mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationerne klar til brug.

 

Ladestandere i parkeringshus i Skive

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 6 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00