Aircondition & klimaanlæg

Aircondition, klimaanlæg og ventilation

Mangler du en autoriseret kølemontør, KMO installatør eller elektriker i Skive eller omegn?

Hos Steen K. Pedersen A/S har vi både professionelle rådgivere og autoriserede montører. Derfor er du i de bedste hænder, hvis du er interesseret i løsninger med aircondition & klimaanlæg, samt ventilation.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og du hører fra os snarest.

 

Vi installerer og monterer aircondition & klimaanlæg for:

 • Industrien
 • Kontormiljøer
 • Private kunder
 • Detailforretninger og butikker
 • Hoteller og restauranter

 

Autoriseret KMO-montør og kølemontør til alle installationsopgaver

Vi har et erfarent og autoriseret team, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi kender alt til de nyeste tiltag og anvender kun de bedste produkter.

Aircondition & klimaanlæg

Kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige

Gennem vores medejerskab af TS-gruppen, har vi gode leverandøraftaler. Derfor har vi konkurrencedygtige priser på alle de kendte producenter inden for klimaanlæg, aircondition og ventilationsanlæg, eksempelvis:

 • Panasonic
 • Daikin
 • Bosch
 • Mitsubishi
 • LG
 • Midea

 

Klimaanlæg og aircondition øger velvære og effektivitet

Et klimanlæg, eller en aircondition, er med til at øge komforten og giver et bedre og sundere indeklima. De renser og forbedrer luften, og samtidig kan du justere rumtemperaturen, så det hele matcher dine ønsker og behov.

 • Et klimanlæg har indbyggede filtre, der renser luften for pollen, smog, røg og støvpartikler, og temperaturen kan let justeres efter behov
 • De fleste nye modeller kan nemt fjernstyres – eksempelvis gennem app’s til mobil og tablet

Uanset om du ønsker øget komfort i hjemmet, eller om det drejer sig om mere oplagte og effektive medarbejdere på arbejdspladsen, så er et klimaanlæg en god investering.

Aircondition & klimaanlæg

Klimaanlæg til erhverv og industri – øget produktivitet og mindre sygefravær

Et optimeret indeklima gør medarbejdere mere effektive, mere præstationsorienteret og sygefraværet falder.

Leder du efter en der kan servicere jeres anlæg? Det er vigtigt, at anlægget får service en gang årligt – det ordner vi også. Vi er specialister i vedligeholdelse, og du kan derfor trygt overlade dit indeklima til os.

 

Klima- og ventilationsanlæg beskytter computere og andet IT-udstyr

Ikke nok med at din hverdag bliver omgivet af et sundere miljø, så vil dine elektriske installationer også takke dig. Et driftssikkert klimaanlæg kan beskytte IT-udstyr og især server-rum ved at sikre en mere stabil drift, modvirke eventuelle nedbrud og så forlænges holdbarheden af IT-udstyret.

Et tilpasset indeklima vil generelt øge levetiden for de fleste elektroniske apparater og elinstallationer, så investeringen vil tjene sig selv hjem bare med denne faktor.

 

Serviceaftale

Det er vigtigt, at dit anlæg får service en gang årligt – det ordner vi også. Vi er specialister i vedligeholdelse, og du kan derfor trygt overlade dit indeklima til os.

 

Kontakt os uforpligtende

Der findes mange løsninger – alle har individuelle behov, så lad en af vores erfarne og autoriserede rådgivere hjælpe dig på vej. Vi kommer gerne ud til både virksomheder og private, så vi sammen kan finde den bedste løsning på klimaanlæg eller aircondition.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 5 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00