Kvalitetsbevidst elektriker med godt humør søges!

Er du en positiv og udadvendt elektriker, der brænder for den gode kundekontakt? Så er det måske dig, vi søger!

 

Om os

Hos Steen K. Pedersen A/S værner vi om vores medarbejdere. Vi har et godt kollegaskab i virksomheden, og det kan vores kunder i den grad mærke. Med 38 år i branchen har vi opbygget et solidt ry, og det har vi planer om at bevare. Vi er derfor meget kvalitetsbevidste og går op i at yde en god kundeservice, og en professionel rådgivning i verdensklasse. Vi beskæftiger os med alt inden for det private, industri, erhverv, køl, solceller, elevator, netværk, El-termografering og brandtekniske installationer. Vi har meget at se til, og vi søger en kollega med god humor og godt humør, som er klar til at give vores kunder den absolut bedste kundeservice!

 

Introduktion til stillingen

Som elektriker hos os, får du en hverdag med en bred vifte af installationsopgaver som spjældopgaver, mindre ombygninger (tilbyg, køkken og bad) og større projekter afhængig af dine interesser og kompetencer. Du får en stilling med stor frihed, hvor du får mulighed for at forme din egen stilling, hvad enten du ønsker at blive specialist eller at arbejde med lidt af det hele. Derudover får du ansvaret for at følge dine egne opgaver til dørs. Det er derfor også vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, og at du brænder for den gode kundekontakt.

 

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Har nogle års erfaring som svend og med en naturlig løsnings- og kundeorienteret tilgang til dit arbejde.
 • Er opdateret på nyeste regler og standarder for udførelse af elinstallationer
 • Har kørekort
 • Har nemt ved at omgås andre mennesker

 

Til gengæld tilbyder vi:

 • Sundhedsforsikring
 • Arbejdstøj og div.
 • Velfungerende personaleforening med sociale arrangementer sammen med gode kollegaer.
 • Kurser og udviklingsmuligheder.
 •  
 • Firmabil og meget mere!

 

Arbejdssted

Dit kommende arbejdssted vil være hos Steen K. Pedersen A/S på adressen: Sdr. Boulevard 7, 7800 Skive og med opgaver i hele Skive kommune og omegn.

 

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra 7-15:30 man-tor og 7-13:45 fredag.

 

Send din ansøgning

Synes du, at det lyder spændende at arbejde i en veletableret virksomhed med høj faglighed, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Thomas Nyby på: ton@skp-el.dk. Ønsker du at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte Thomas på tlf.: 51 36 17 08.

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Steen K. Pedersen A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. Steen K Pedersen A/S har både elektrikervirksomhed og butik, og løser opgaver inden for alt fra almindelige elinstallationer til automatik, varmepumper og større industriinstallationer. I vores butik har vi et bredt udvalg af belysning, hvidevare og mindre el-apparater.”

 

 

Vi er en el-installationsvirksomhed med afdelinger i Skive og Lem samt butikker. Vi beskæftiger 30 personer, som løser såvel store som små arbejdsopgaver indenfor industrien, landbruget, det offentlige og hos private. Vores mål er, at levere førsteklasses håndværk, kvalitetsprodukter og yde optimal service.

Send en ansøgning til Sdr. Boulevard 7, 7800 Skive eller kontakt Jan Dahl på tlf. 51 37 77 31, eller mail: jd@skp-el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 15 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00