Bosch luft vand varmepumper

bosch indedel i bryggers

Skal du bygge nyt og har du brug for en energivenlig varmeløsning? Med en luft til vand varmepumpe kan du reducere udgifterne til varme og sænke CO2-udslippet.

Bosch luft til vand varmepumper er driftssikre og billige i daglig drift. En varmepumpe bruger naturens energi til opvarmning af brugsvand, radiatorer og evt. gulvvarme. Derfor er luft til vand varmepumper også CO2-reducerende. En Bosch luft til vand varmepumpe kan med fordel erstatte et olie- eller pillefyr.

Hos Steen K. Pedersen A/S er vi KMO-certificerede og vi har i mange år monteret Bosch luft til vand varmepumper. Kontakt os på ☎️ 97 52 23 00 og hør mere om fordelene ved Bosch varmepumper.

Klimaudfordringer har været med til at sætte fokus på varmepumpen, da den er en af de mest klimavenlige opvarmningsformer. Med en Bosch varmepumpe, belaster du miljøet minimalt.

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpen bruger luften udefra til at omdanne til varmt brugsvand, radiatorer eller gulvvarme.

Varmepumpen flytter energien fra en lavere temperatur til en højere temperatur til husets opvarmningssystem. Varmepumpen består af en udedel, som monteres tæt på en mur og en indedel, der typisk installeres i et bryggers eller lignende.

Kort sagt bruger en varmepumpe mindre energi end den producerer – den bruger ca.25% strøm til at producere 100% nyttevarme.

Læs mere om luft til luft varmepumper, luft til luft varmepumper, jordvarmeanlæg

Bosch varmepumpe appstyring

Bosch luft til vand varmepumper

ur hele døgnet

Sidste nye varmepumpeteknologi

grøn energi

Klimavenlig opvarmningsform

støjsvag

Nogle af markedets mest støjsvage varmepumper

sparegris

Betydelige besparelser

En af markedets mest rentable luft til vand varmepumper

Bosch Compress-serien overgår alle forventninger til en varmepumpe hvad angår virkningsgrad, støj og design. Og så er luft til vand varmepumpen en yderst miljøvenlig opvarmningsform med et energimærke, der reducerer din CO2-udledning og optimerer energimærkningen for din bolig .

Varmepumpe-serien har i årevis ligget i toppen af Energistyrelsens Varmepumpeliste, især ifht virkningsgrad og støj. Varmepumpen Bosch Compress 7000i AW er en af de mest støjsvage varmepumper på markedet med et lydeffektniveau ned til 25 dB på indedelen og 47 dB på udedelen. Den kombinerer funktionalitet og design og du får en luft til vand varmepumpe, der udover at være elegant også er yderst funktionel.

Kontakt Steen K. Pedersen A/S i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og få et tilbud på en Bosch varmepumpe med montering.

Husk den lovpligtig serviceaftale på varmepumper!

Det er lovpligtigt at få udført et årligt servicetjek på varmepumper og vi tilbyder en fordelagtig serviceaftale som sikrer, at din varmepumpe kører optimalt og yder det forventede.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og hør mere om den lovpligtige serviceaftale.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 15 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00