Ladestander til elbilen

Oplad din elbil hjemme, i sommerhuset, på virksomheden eller i boligforeningen

Det skal være nemt at få udskiftet sin benzin/diesel bil til en el-bil, og gerne billigt at installere el-ladestander i hjemme eller i virksomheden. Kontakt din lokale elektriker Steen K. Pedersen i Skive ☎️97 52 23 00 så finder vi en løsning der passer til dig.

Smart opladning af din elbil

Få installeret en ladestander hjemme, så du nemt kan oplade din el-bil. Har du et sommerhus, kan vi også finde en god løsning her. Fordelen ved at få Steen K. Pedersen til at montere en ladestander til din elbil hjemme er, at vi trækker den rigtige mængde strøm, som der er behov for fra din indkørsel eller garage – også ved dit sommerhus.

Hos Steen K. Pedersen i Skive hjælper vi dig med dine overvejelser om ladestandere. Vi står for levering og montering af din nye ladestander. Du skal blot tage stilling til dit opladningsbehov; om du har én eller to elbiler, der skal kunne oplade på samme tid.

Vi samarbejder med firmaet Charge Amps som har designet to flotte og brugervenlige ladestandere:

 • HALO som har et oplader-stik – beregnet til hvis der kun er en elbil i hjemmet.
 • AURA som kan oplade to elbiler – her har du fx mulighed for at dele ladestander med en nabo.

Det er vigtigt at tjekke kapaciteten på dine udendørs stikkontakter, fordi du ikke bare automatisk kan tilslutte din nye ladestander direkte i den nuværende udendørs stikkontakt. For eksempel skal stikkontakten kunne tåle at være i brug i op til flere timer ad gangen.

Som din lokale elektriker i Skive skal vi nok hjælpe dig i gang med opsætning eller klargøring af de udendørs stikkontakter. Vi hjælper dig med at gøre dit hjem eller sommerhus helt klar til opladning af din nye elbil og guider dig til at kunne bruge opladerne, så du hurtigt og nemt kan komme i gang.

Kontakt Steen K. Pedersen på ☎️97 52 23 00 og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til opladning af din el-bil.

Halo ladestander Skive

Gode grunde til at vælge elbiler

Elbiler og hybridbiler bliver kun mere og mere vigtige for vores samfund og miljøet. Der er en masse at spare på økonomien i forhold til at køre på strøm frem for benzin eller diesel. Selvom det stadig ikke er billigere at erhverve sig en elbil, så kan der være mange andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen. Et af de oftest stillede spørgsmål er “Hvor kan jeg oplade min bil?” og “Hvor meget koster det at oplade min elbil?”.

Hos Steen K. Pedersen kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid?

Man kan ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i sin udendørs stikkontakt – man skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det kan Steen K. Pedersen A/S hjælpe med. Vi sikrer at enten dit hjem eller virksomhed er helt klar til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

Er du sommerhus-udlejer?

Som sommerhusudlejer er det en ekstra service at kunne yde til sine lejere, at de nemt kan oplade el-bilen, mens de er på ferie.

 

Oplad elbilen på billigste måde

Med Charge Amps smarte og innovative software sikrer du, at din elbil lader til laveste og mest miljøvenlige elpris. Du kan hele tiden holde øje med dit forbrug i tilhørende Cloud-løsning.

Ladestandere til elbiler i boligselskaber og boligforeninger

Hos Steen K. Pedersen i Skive er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger.

Når det kommer til boligforeninger kan det være noget mere besværligt at montere/opsætte ladestandere. Dels kan det være svært at finde et passende sted at sætte den op og dels er der spørgsmål om afregning af el for beboerne.

Steen K. Pedersen hjælper jer med at finde den bedste løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer.

Med Charge Amps Ladestander kan man låse ladestanderen til de enkelte brugere, så I kan se, hvem der har brugt hvilke mængder strøm. Modellen AURA har to stik, så man kan oplade to biler på en gang.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️97 52 23 00

Ladestander til mindre virksomheder

Det er vigtigt at kunne oplade sin elbil de steder, hvor man opholder sig mange timer ad gangen fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det også en god service at virksomheden kan tilbyde medarbejderne opladning af elbil på arbejdspladsen. Afhængig af virksomhedens størrelse kan man enten få monteret HALO eller AURA hver for sig eller sammen.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️97 52 23 00

HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

HALO er den mindste ladestation og ideel til hjemmet og sommerhuset. Med et fast kabel til nem opladning, passer den fint til en travl hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig en effektiv og let opladning.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler hjemme eller på arbejde. HALO Wallbox fra Charge Amps er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er mest ”grøn”.

Udover det kan du låse ladestanderen for at forhindre andre i at oplade, hvis den hænger i din carport eller på vejen.

 • Stabil EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Produceret i genanvendt aluminium
Charge amps Skive
Aura ladestander Skive

AURA – smart opladning ved arbejdspladsen eller boligforeningen

AURA er den fremtidssikrede ladestation til opladning til hjemmet, i virksomheden eller i boligselskaber. AURA er en ladestation, der er optimal til offentlig brug, fx i boligforeninger eller ved mindre virksomheder. AURA kan fx deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på villavejen.

Med sine to udgange kan AURA oplade op til 22 kW på hvert stik samtidig. De kan indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig ifht installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere.

AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, – en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10) og opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 stk type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 11 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00