Serviceelektriker – med vægt på service – søges

Er du en positiv og udadvendt elektriker, der brænder for den gode kundekontakt? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

Hos Steen K. Pedersen A/S værner vi om vores medarbejdere! Vi har et godt kollegaskab i virksomheden, og det kan vores kunder i den grad mærke! Med 37 år i branchen har vi opbygget et solidt ry, og det har vi planer om at bevare. Vi går derfor meget op i at yde en god kundeservice og en professionel rådgivning i verdensklasse. Vi har meget at se til, og vi søger derfor en kollega med god humor og godt humør, som er klar til at give vores kunder den absolut bedste kundeservice!

 

Introduktion til stillingen

Som serviceelektriker hos os, vil du komme til at arbejde med en bred vifte af installationsopgaver som spjældopgaver, mindre ombygninger (tilbyg, køkken og bad). Du får en stilling med stor frihed, hvor du har ansvaret for at følge dine opgaver til dørs. Det er derfor også vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, og at du brænder for den gode kundekontakt.

 

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har et godt humør
  • Har nemt ved at omgås andre mennesker
  • Har gåpåmod

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedsforsikring
  • Arbejdstøj og div.
  • Velfungerende personaleforening med sociale arrangementer sammen med gode kollegaer.
  • Mulighed for kurser og uddannelse.
  • Firmabil

 

Arbejdssted

Dit kommende arbejdssted vil være hos Steen K. Pedersen A/S på adressen: Sdr. Boulevard 7, 7800 Skive og med opgaver i hele Skive kommune og omegn.

 

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra 7-15:30 man-tor og 7-13:45 fredag.

 

Send din ansøgning

Synes du, at det lyder spændende at arbejde i en veletableret virksomhed med høj faglighed, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Steen K. Pedersen på: skp@skp-el.dk. Ønsker du at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte Jan Dahl eller Steen K. Pedersen på tlf.: 97 52 23 00.

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Steen K. Pedersen A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. Steen K Pedersen A/S har både elektrikervirksomhed og butik, og løser opgaver inden for alt fra almindelige elinstallationer til automatik, varmepumper og større industriinstallationer. I vores butik har vi et bredt udvalg af belysning, hvidevare og mindre el-apparater.”

 

Vi er en el-installationsvirksomhed med afdelinger i Skive og Lem samt butikker. Vi beskæftiger 30 personer, som løser såvel store som små arbejdsopgaver indenfor industrien, landbruget, det offentlige og hos private. Vores mål er, at levere førsteklasses håndværk, kvalitetsprodukter og yde optimal service.

Send din ansøgning til Steen K. Pedersen på ✉ skp@skp-el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 7 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00