El-installation – autoriseret service i Skive – Midtjylland

Mangler du en autoriseret el-installatør til opgaver inden for el-installation i Skive – Midtjylland. 

Vi udfører alle typer opgaver inden for el-installation og reparation af el-udstyr og maskiner. Vi servicerer både private, erhverv og industri i Skive, Viborg, Holstebro – hele Midtjylland 

Har du brug for en autoriseret el-installatør? Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

El-installation udføres af autoriserede el-installatører

Bestiller du os til at udføre en el-opgave, så kan du være sikker på, at det er en fagligt kompetent medarbejder, vi sender ud til dig. Vores el-installatører, KMO montører og elektrikere er alle autoriserede, og vi går højt op i at videreuddanne alle, så kompetencer og faglighed opdateres og vedligeholdes.Vi kører fra Skive til hele Midtjylland. 

 

Ingen el-opgave er for stor eller lille

Vi kan hjælpe dig med enhver form for el-installation. Fra de helt simple; som udskiftning af stikkontakter og opsætning af lamper til entrepriseopgaver og totalinstallationer i nybyggeri og renoveringsprojekter.

Vi udfører både de helt normale el-opgaver, hvor kun en mand er nødvendig, ligesom vi modtager opgaver inden for store byggeprojekter, hvor mange hænder er påkrævet.

Har du brug for en autoriseret el-installatør? Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

INFO OM
De nye el-regler (1. juli 2019)
El-installation Skive

Klik på billedet og læs brochuren om de nye el-regler og hvad de betyder for dig som kunde.

Vi har bl.a. stor erfaring med:

  • traditionelle el-installationer
  • installation af nye stikkontakter
  • eleftersyn
  • ophængning og installation af loftslamper, væglamper, pendler og udendørsbelysning
  • udskiftning af el-tavle/gruppetavle
  • installation af intelligente løsninger (IHC mv.)
  • montage af varmepumper og klimaanlæg / ventilationsanlæg
  • installation af specialløsninger inden for el og belysning

og mange andre opgaver inden for el-installation i Midtjylland. 

Har du brug for en autoriseret el-installatør? Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Nye el-regler – hvad betyder de for dig som kunde?

Den 1. juli 2019 trådte nye regler i kraft for el-installationer i Danmark. Vi vil gerne give dig et indblik i nogle af de ændringer der har betydning for dig.

På dette link kan du åbne en brochure, der fortæller dig hvad de nye regler betyder for dig som kunde.

 

Kvalitetshåndværk og god service

Vi leverer kun kvalitet i både håndværk og materialer, og vi bestræber os altid på, at yde den bedste kundeservice. Vi lever af, at vores kunder er glade og tilfredse – og sådan skal det også være.

Vi bruger de største og bedste leverandører og producenter inden for el-branchen, så vi garanterer for kvalitet og holdbarhed af alle udførte installationer.

 

Steen K. Pedersen A/S løser alle opgaver inden for el-installation

Du kender os fra lokalområdet, og vi er Skives største el-installationsfirma med over 30 veluddannede medarbejdere. Vi løser enhver type af el-opgave for private kunder, erhvervslivet, industri, landbrug og offentlige virksomheder i Midtjylland. 

Derudover kan vi gennem vores medlemskab i TS-gruppen trække på kolleger i el-branchen over hele landet. Derfor kan vi løse en hvilken som helst opgave inden for el- og energiområdet.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 7 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00