El-installation

El-installation – autoriseret service i skive og omegn

Mangler du en autoriseret elektriker eller el-installatør til opgaver inden for el-installation, så er du kommet til rette sted.

Vi udfører alle typer opgaver inden for el-installation og reparation af el-udstyr og maskiner. Vi servicerer både private, erhverv og industri i Skive, Viborg, Holstebro og omegn.

Har du brug for en autoriseret elektriker? Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

El-installation udføres af autoriserede installatører og elektrikere

Bestiller du os til at udføre en el-opgave, så kan du være sikker på, at det er en fagligt kompetent medarbejder, vi sender ud til dig. Vores el-installatører, KMO montører og elektrikere er alle autoriserede, og vi går højt op i at videreuddanne alle, så kompetencer og faglighed opdateres og vedligeholdes. 

Ingen el-opgave er for stor eller lille

Vi kan hjælpe dig med enhver form for el-installation. Fra de helt simple; som udskiftning af stikkontakter og opsætning af lamper til entrepriseopgaver og totalinstallationer i nybyggeri og renoveringsprojekter.

Vi udfører både de helt normale el-opgaver, hvor kun en mand er nødvendig, ligesom vi modtager opgaver inden for store byggeprojekter, hvor mange hænder er påkrævet.

Vi har bl.a. stor erfaring med:

  • traditionelle el-installationer
  • installation af nye stikkontakter
  • eleftersyn
  • ophængning og installation af loftslamper, væglamper, pendler og udendørsbelysning
  • udskiftning af el-tavle/gruppetavle
  • installation af intelligente løsninger (IHC mv.)
  • montage af varmepumper og klimaanlæg / ventilationsanlæg
  • installation af specialløsninger inden for el og belysning

og mange andre opgaver inden for el-installation.

 

Kvalitetshåndværk og god service

Vi leverer kun kvalitet i både håndværk og materialer, og vi bestræber os altid på, at yde den bedste kundeservice. Vi lever af, at vores kunder er glade og tilfredse – og sådan skal det også være.

Vi bruger de største og bedste leverandører og producenter inden for el-branchen, så vi garanterer for kvalitet og holdbarhed af alle udførte installationer.

 

Steen K. Pedersen A/S løser alle opgaver inden for el-installation

Du kender os fra lokalområdet, og vi er Skives største el-installationsfirma med over 30 veluddannede medarbejdere. Vi løser enhver type af el-opgave for private kunder, erhvervslivet, industri, landbrug og offentlige virksomheder.

Derudover kan vi gennem vores medlemskab i TS-gruppen trække på kolleger i el-branchen over hele landet. Derfor kan vi løse en hvilken som helst opgave inden for el- og energiområdet.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 10 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534
 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534