Panasonic luft vand varmepumper

Panasonic luft til vand varmepumper installeres for det meste i helårshuse. Skal du investere i en ny varmepumpe til dit nye byggeprojekt, kan det i høj grad betale sig at investere i en luft til vand varmepumpe fra Panasonic.

Panasonic luft til vand varmepumper er utroligt effektive og minimerer din CO₂ -udledning. Med mere end 60 års erfaring med varmepumper står Panasonic for virkelig høj effektivitet – også i de nordiske lande som har meget kolde temperaturer. Du er  garanteret en maksimal komfort med de lave driftsudgifter med en Panasonic varmepumpe. På kolde dage i Danmark er du garanteret et vandudløb på op til 60 grader.

Hos Steen K. Pedersen A/S er vi KMO-certificerede og har i mange år monteret Panasonic varmepumper. Kontakt os på ☎️97 52 23 00 og få et godt tilbud på Panasonic varmepumper eller rådgivning om hvilken pumpe, du skal vælge.

 

montering af luft vand varmepumpe
ur hele døgnet

Høj driftssikkerhed

grøn energi

Miljøvenlig energiløsning

støjsvag

Støjsvag drift – nogle modeller med “Super Quiet” tilstand

sparegris

Betydelige besparelser

Bestil en lovpligtig serviceaftale hos os

Din varmepumpe skal have et årligt lovpligtigt servicetjek. Steen K. Pedersen tilbyder serviceaftaler for varmepumper. Med en serviceaftale sikrer vi, at din varmepumpe kører optimalt og yder det forventede.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og få et tilbud på en serviceaftale.

Med et luft til vand varmepumpe fra Panasonic produceres varmt brugsvand og opvarmning af dit hjem via gulvvarme eller vandbærende radiatorer. Varmepumpen tilpasses behovet til din bolig om det er nybyggeri eller en renovering.

Med Panasonic varmepumper kan du vælge fra modeller med 3 kW – 9 kW og på den måde vælge en varmepumpeløsning med lavere start-investering og omkostninger på driften. Hvis dit hjem er godt isoleret, giver det god mening at installere udstyr, der er korrekt dimensioneret med tilhørende driftsomkostninger.

  • En varmepumpe kan nedsætte din nuværende varmeregning (sammenlignet med el-varme og olie/pillefyr)
  • En varmepumpe betaler sig hjem indenfor en overskuelig årrække
  • En luft til vand varmepumpe er driftssikker og har ikke brug for opfyldning

Kontakt Steen K. Pedersen A/S i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og få et tilbud på en Panasonic varmepumpe med montering.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 13 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00