Om os

Om Steen K Pedersen A/S – aut. El-installatør i Skive – Midtjylland

Steen K Pedersen A/S i Skive Midtjylland har både elektriker-virksomhed og butik. Vores veluddannede og certificerede elektrikere kører ud i Midtjylland – fra Mors mod nord til Holstebro og Viborg mod syd – og løser opgaver inden for alt lige fra almindelige el-installationer til automatik, varmepumper og større industri-installationer. I vores butik har vi et bredt udvalg af belysning, hårde hvidevarer og mindre el-apparater.

En elektriker virksomhed i Skive med flere rødder i lokalområdet

Steen K Pedersen A/S i Skive er etableret i 1985 i Lem. Dengang hed virksomheden Lem El-service. I årene fra 2000 er flere el-installationsforretninger opkøbt; først PH-installation (med rødder tilbage til 1926) og Elkøb, siden NH Elektric og Rønbjerg El-service. I dag er det hele koncentreret på Sdr. Boulevard 7 i Skive, hvor vi beskæftiger over 30 elektrikere og medarbejdere.

EL-installatør Skive Midtjylland Viborg

God kvalitet og brede kompetencer

Hos Steen K Pedersen A/S i Skive er du sikker på at få kvalitetsløsninger. Vores kompetencer dækker bredt, og vi løser opgaver for både private kunder, erhvervskunder, herunder boligforeninger, og offentlige institutioner. Vi udfører alle former for rådgivning, montering, service og reparation inden for bl.a.:

  • Almindelige el-installationer
  • Varmepumper og køleanlæg – herunder rådgivning, montering og reparation
  • Automatik
  • Industri-installationer
  • Belysning og hårde hvidevarer – herunder salg, montering og reparation
  • Erhvervsbelysning og lysstyring
  • Energioptimering – herunder rådgivning og montering af solceller
  • Sikring og overvågning – herunder automatisk brandalarmanlæg (ABA), automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL), automatisk brandventilationsanlæg (ABV)
  • EDB-installationer
  • Køleservice
Elektriker Skive Midtjylland Viborg

Altid den rette elektriker til opgaven

Steen K Pedersen A/S i Skive – Midtjylland er den største privatejede el-installatørvirksomhed i Skive, og med mere end 30 certificerede elektrikere og medarbejdere har vi altid den rigtige mand til opgaven. Vi kan altid hjælpe vores kunder, uanset om der er brug for en autoriseret køle-montør, en certificeret varmepumpe-tekniker, en elektriker med ekspertise i almindeligt el-arbejde eller noget helt fjerde.

Godt lokalt samarbejde ifm. større entrepriser og automatik-opgaver

Vi er lokalt forankret i Skive, hvor vi også støtter det lokale kultur- og sportsliv. Gennem årene har vi etableret et godt og solidt samarbejde med en lang række lokale håndværkere, hvilket sikrer vores kunder den bedste løsning på større og mindre entreprise-opgaver.

Steen K. Pedersen el-installatør - Skive i Midtjylland

El-butik i Skive med salg af belysning og hårde hvidevarer

På adressen i Skive finder du også vores butik Lysmesteren, som er en del af Danmarks største kæde af belysningsbutikker med et bredt udvalg inden for såvel almindelig belysning som design-belysning. Vi er også medlem af El-Salg og forhandler derigennem et stort sortiment inden for hårde hvidevarer og mindre el-apparater.

Det faglærte personale i butikken står altid klar med professionel rådgivning og ekspertviden, og vi hjælper selvfølgelig gerne med både levering, montering, vedligehold og reparation på alle varer købt i vores butik.

El-installatør Midtjylland

Kontakt Steen K Pedersen A/S – Elektriker i Skive – Midtjylland

Du er meget velkommen til at kigge forbi i butikken på Sdr. Boulevard 7 i Skive eller kontakte os via telefon eller mail – vi ser frem til at hjælpe dig!

Tlf.:                97 52 23 00 eller 97 56 85 00

Mail:              kontakt@skp-el.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 8 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00