Solceller til private og erhverv

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Skive. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller til private og erhverv

Vi er din lokale solcellemontør og -rådgiver i Skive. Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Solceller i Skive

Solceller er en god investering til din private bolig og/eller til din virksomhed. Hos Steen K. Pedersen i Skive, tilbyder vi kyndig rådgivning, autoriseret montage og tilslutning og gode priser på solceller i Midtjylland, fra Mors mod nord, til Viborg og Holstebro i syd! 

Nederst på denne side, finder du desuden info omkring den innovative løsning, hvor anlæggene har batteri-lagring (Det vi kalder hybrid solcelleanlæg).

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på 📞 97 52 23 00 eller på ✉️ kontakt@skp-el.dk – vi giver altid et godt og uforpligtende tilbud.

Ganske kort om fordelene ved solceller

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ En stor fordel ved et solcelleanlæg er, at det er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk.

✔ Du sparer på elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

Læs mere om energibesparelser her!

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign. 

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Prisen på et anlæg af

Prisen på et solcelleanlæg?

Der er en del ting som gør sig gældende, når det kommer til prisen af et solcelleanlæg, men prisen fastsættes som regel på baggrund af flg.: størrelsen af anlægget, som skal installeres, effektiviteten af det og hvilken type anlæg det skal være, samt størrelsen på din bolig eller virksomhed og hvor mange personer, der skal bruge det og behovet. Gennemsnittet for selve anlægget samt installation ligger på ca. 70.000-100.000,-.

Et solcelleanlæg betaler typisk sig selv hjem i løbet af en periode på 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig med hos Steen K. Pedersen A/S. Kontakt os i dag på 📞 97 52 23 00 eller på ✉️ kontakt@skp-el.dkog vi giver gerne et uforpligtende bud på en løsning til din bolig eller erhverv samt et overslag på pris.

Solcelleanlæg med batteri af BR-EL A/S

Hybrid solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger at anskaffe et solcelleanlæg med batteri, gemmes den strøm, der bliver produceret i dagstimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op helt op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

 
Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

✔ Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

✔ Ingen forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen og sender overskydende strøm videre til elnettet, hvilket gør dig mere selvforsynende og kan være gunstigt, da det er i disse timer, den producerer mest strøm og du som oftest, først skal bruge strømmen hen ad aftenen.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid solcelleanlæg prioritere strømmen på følgende vis:

  • Som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • Derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • Når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen og natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strøm helt automatisk fra elnettet.

I linket her på siden til prisberegneren, kan du beregne, hvor stort et anlæg skal være for at det passer dine specifikke behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, kontakt os på 📞 97 52 23 00 eller på ✉️ kontakt@skp-el.dk – vi vil super gerne hjælpe dig og vender straks tilbage!

Solceller med batteri i Ølgod

Størrelse på hybrid solcelleanlægget

Et hybrid solcelleanlæg, der kan producere op til ca. 75% af elforbruget på årsplan, er umiddelbart det mest økonomiske for dig på langt sigt. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af dit elforbrug og behov. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens behov, forbrug og de opsætningsmuligheder, der gør sig gældende. Som hovedregel skal en familie på 4 personer bruge mellem 4-5 kW pr. døgn og det svarer cirka til et anlæg på mellem 30-40 m2.

Solceller til erhverv

For mange kan skridtet fra konventionel til vedvarende energi være svært at omstille sig til, men for rigtig mange virksomheder, kan det også være en rigtig klog beslutning. Her vil solenergi for de fleste være et oplagt valg, da solcellepanelerne kan installeres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende bygninger. Samtidig har mange industri- og erhvervsbygninger et stort tag-areal, som egner sig perfekt til solceller.

Tag-arealet, er for mange, en rigtig stor uudnyttet ressource, hvilket er syndt, da der er et enormt stort potentiale i brugen af solceller. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder, at man som virksomhed har mulighed for at kunne melde sig ind i den grønne omstilling.

Hos Steen K. Pedersen hjælper vi jer med at finde lige præcis den løsning, som jeres virksomhed har brug for!

Solceller til erhverv

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Solceller montering erhverv

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Det ligger helt fast, at solceller er en af fremtidens energikilder. Der er enormt mange fordele, så her kommer vi med et lille overblik over alle de fordele, der er ved at anlægge et solcelleanlæg:

 

  • Solcelleanlæg er super gavnligt for miljøet, og kan således spare rigtig meget co2-udledning.
  • Vælger man et solcelleanlæg som passer til ens behov, kan det være en rigtig god investering i det lange løb – også selvom det kan virke dyrt at få det installeret.
  • Lang levetid – mere end 25 år.
  • Overskydende energi kan sælges til elnettet.
  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed
  • Bedre energiklassificering for virksomheden

Steen K. Pedersen hjælper dig hele vejen igennem, og giver rådgivning så du får den løsning som din virksomhed har brug for. Derudover står vi for både montering og installering.

Vi er din lokale solcelle ekspert i rådgivning og montering i Skive

Vores montører og rådgivere er klar til at hjælpe dig fra start til slut med dit grønne projekt. Hos os får du kvalitetsmaterialer, professionel service og konkurrencedygtige priser på solcelleløsninger.

Du er mere end velkommen til at tage en snak med en af vore professionelle solcelleeksperter, som gerne giver et uforpligtende tilbud med en komplet oversigt over de økonomiske setups.

Har du spørgsmål angående solceller, kan vi også kontaktes på 📞 97 52 23 00 eller ✉️ kontakt@skp-el.dk. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 14 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00