Solceller

Få et indblik i din fremtid med solceller

Solceller er en god investering til din private bolig og/eller til din virksomhed. Hos Steen K. Pedersen i Skive, tilbyder vi kyndig rådgivning, autoriseret montage og tilslutning og gode priser på kvalitetssolceller.

Her på siden finder du informationer om solceller og anlæg. Prøv også vores prisberegner, så du kan få et overblik over alle økonomiske aspekter.

Hent vejledning til prisberegneren HER.

Nederst på denne side, finder du desuden info omkring den innovative løsning, hvor anlæggene har batteri-lagring (Det vi kalder hybrid solcelleanlæg).

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på 97 52 23 00 eller på kontakt@skp-el.dk – vi giver altid et godt og uforpligtende tilbud.

Hybrid solcelleanlæg(med batteri) – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

 

Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

  • Din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg (hvor du ikke oplagre til senere brug)
  • Du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • Ingen forvirrende tilskudsordninger

 

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til elnettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid anlæg prioritere strømmen:

  • Som det første bliver husets eget forbrug dækket
  • Derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • Når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra elnettet.

I vores prisberegner længere oppe på siden, kan du beregne, hvor stort dit anlæg skal være, for at det passer dine behov. Vil du gerne høre om dine muligheder for et hybrid solcelleanlæg, så kontakt os allerede i dag på kontakt@skp-el.dk  eller 97 52 23 00  – vi sidder klar til at hjælpe dig!

 

Solceller på taget? Eller på stativer?…..

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men vi tilbyder også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Hos Steen K. Pedersen laver vi specialløsninger tilpasset dine behov!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

 

Størrelse på anlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

 

Steen K. Pedersen i Skive – din lokale solcellemontør og -rådgiver i MidtJylland

Vores montører og rådgivere står parat til at hjælpe dig fra start til slut. Hos os er du sikret kvalitetsmaterialer og professionel service, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på de mest innovative solcelleløsninger.

Kontakt os på 97 52 23 00 eller via vores kontaktformular – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 14 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00