Elevator-service

Få service af din elevator udført af lokale montører, fra Steen K. Pedersen A/S i Skive. Vi installerer, servicerer og udfører eftersyn i hele Midtjylland

Elevator-service med vedligeholdelsespakker

Hos Steen K. Pedersen tilbyder vi kun de bedste og mest fordelagtige vedligeholdelses- og serviceløsninger til elevatorer af de fleste fabrikater. Vi sørger for at holde dine elevatorer i optimal stand, så de kører i overensstemmelse med de gældende sikkerheds- og lovkrav.

Vi laver en skræddersyet serviceløsning til hver enkelt kunde. Du bestemmer naturligvis selv hvilket serviceniveau du har behov for. Hvis du eksempelvis primært ønsker at overholde lovkravene, eller hvis du ønsker en mere udtømmende servicepakke med eksempelvis forebyggende service – når driftssikkerheden er afgørende i virksomheden.

 

Vores pakkeløsninger til elevator-service kan eksempelvis indeholde:

 • Gennemgang af de lovbestemte driftskrav (obligatorisk)
 • Forebyggende service
 • Servicereparation (kan også faktureres uden om serviceaftalen)
 • Vagttelefon – tilkaldeservice (udrykning på under 1 time)
 • Faldprøver og godkendelse i samarbejde med arbejdstilsynet
 • Alarmservice
elevator-service Skive

Vi udarbejder en unik vedligeholdelsesplan til hver af vores kunder, som udarbejdes i forhold til de individuelle steder og til hver enkelt elevator i virksomheden.

Derudover udarbejder vi en årlig tilstandsrapport, så du har syn for sagen, og kan bevise for myndighederne, at alt er som det skal være.

 

Elevator-service – hvorfor er det en god ide?

Hvis du gerne vil undgå uforudsete elevatorproblemer, så bør du overveje en serviceaftale. Det kan eksempelvis forårsage helt eller delvist produktionsstop og dermed have store økonomiske konsekvenser, hvis en service- eller fragtelevator går i stå.

Dertil er det selvfølgelig vigtigt og lovpligtigt, at dine elevatorer overholder sikkerhedskravene, og med en serviceaftale kommer du problemerne i forkøbet, og kan helt undgå dem.

 

Reparation af elevator og lift

Vi kører selvfølgelig også ud til små og store reparationsopgaver – også selvom du ikke har en serviceaftale! Vi kan bl.a. hjælpe med elevator-service og installationsopgaver, og er eksempelvis behjælpelige med:

 • Reparation af elektriske forbindelser
 • Installation af ny elevator
 • Udskiftning og installation af lyskilder
 • Udskiftning af spil
 • Energioptimering af elevator
 • Brandsikring
 • Montering af alarmovervågning
 • Reparation af elevatordøre
 • Og meget mere

 

Ny-installation af elevator eller lift

Her hos Steen K. Pedersen står vi også klar til at installere og montere nye elevatorer, både når en ældre model skal skiftes ud, og når det drejer sig om nybyggeri. Vi udfører opgaver for både industri, erhverv, private og offentlige institutioner, som alle bliver mødt af vores fagligt kompetente og erfarne elevatormontører.

 

Renovering og fornyelse af elevator

Trænger elevatoren til fornyelse, eller måske du vil se på muligheder for at energioptimere? Vi er eksperter i elevatorrenovering af eksisterende installationer på elevatorer, og har mange års erfaring.

En renovering eller fornyelse af en elevator kan være nødvendigt, for at den lever op til de gældende lov- og sikkerhedskrav. Derudover kan elevatoren selvfølgelig være så slidt, at det er absolut nødvendigt at gøre noget ved det.

I stedet for at installere en helt ny elevator, kan vi foretage en grundig renovering, så den gamle vil fungere, som var den ny igen. En af vores elevator-eksperter kan komme på besøg, og hurtigt vurdere om det kan betale sig at renovere elevatoren, og kan give et overslag over omkostningerne.

 

Fordele ved at vælge Steen K. Pedersen til elevatorservice, reparationer eller renovering:

Ved at vælge os som din servicepartner, er du sikret erfarne folk med stor viden, der er opnået gennem mange års arbejde med elevatorer og lifte. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi er fleksible, hvis reparationen eksempelvis skal udføres uden for normal åbningstid eller ved hasteopgaver.

Kontakt os i dag på 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 13 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00