Luft vand varmepumper

Bestil din lokale elektriker til at montere din nye luft vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en god investering, når du skal til at bygge nyt hus eller skal opvarme større bygninger.

En luft til vand varmepumpe er en stor investering, men til gengæld er den effektiv – både når den producerer varme og ifht økonomien. Varmepumpen tilsluttes dit eksisterende radiator/gulvvarmesystem. Prisen starter fra ca. 100.000 kr. inkl. montering.

Her hos Steen K. Pedersen A/S i Skive er vi specialister i varmepumper, og vores KMO-montører står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på ☎ 97 52 23 00 – vi har altid et godt tilbud på en varmepumpe med installation. Vi kommer gerne hjem til dig og hjælper dig med at vælge hvilken varmepumpe-løsning der passer bedst til dine behov.

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe udvinder energi fra udendørs luft og omdanner det til fx varmt brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme. Måske skal du til at renovere dit gamle parcelhus? Så er det vigtigt, at du isolerer dit hus grundigt, fordi dette medvirker til en mere effektiv opvarmning af boligen. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. En luft til vand varmepumpe er en bedre totalløsning end en luft til luft varmepumpe og et alternativ til jordvarme.

Du kan læse mere om flere typer varmepumper her

 

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er udviklet til det nordiske klima og opvarmer effektivt selv i hård frost. Du kan styre en luft til vand varmepumpe via en app på din mobiltelefon, så du altid får er en behagelig temperatur i dit hus.

En luft til vand varmepumpe er en lidt dyr investering, men på lang sigt er de billigere i drift sammenlignet med el-varme eller et olie-/pillefyr – og samtidig er en luft til vand varmepumpe bedre for miljøet!

Steen K. Pedersen A/S har lang erfaring i montering af varmepumper. Vores montører er KMO-certificeret og vi sælger og monterer de mest anerkendte varmepumpemærker som Panasonic og Bosch.

Har du spørgsmål om luft til vand varmepumper, så kontakt os på ☎️ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk til en uforpligtende snak!

 

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om en varmepumpe støjer. Generelt kan man sige at den er mere støjsvag end en standard opvaskemaskine – men det afhænger af de forskellige modeller. Ligeledes opleves støj forskelligt af forskellige personer.

 

Fordele ved luft til vand varmepumper

ur hele døgnet

Er i brug året rundt – hele døgnet – og er driftssikker

grøn energi

Miljøvenlig energiløsning

støjsvag

Støjsvag drift

sparegris

Besparelse på kort og lang sigt ved lille energiforbrug

Husk den lovpligtige serviceaftale på varmepumpe

Det er lovpligtigt at din varmepumpe får service en gang årligt – du kan købe en serviceaftale af os. Vi er specialister i vedligeholdelse, og du kan derfor trygt overlade dit indeklima til os. Med en serviceaftale sikrer vi, at din varmepumpe kører optimalt og yder det forventede.

Kontakt os i dag på ☎ 97 52 23 00 eller kontakt@skp-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 11 =

Find os

Sdr. Boulevard 7
7800 Skive
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00

 
 
Ringvej 1, Lem
7860 Spøttrup
CVR: 12669534

Tlf.: 97 52 23 00